МИЛКОВСКИ: СЛОБОДАРСКО РАНКОВЦЕ СО ПОДРШКА ЗА СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ

8 април, 2014

Советникот од НСДП во Советот на општина Ранковце, Мики Милковски, денес во село Ранковце на пазарот ја промовираше програмата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски. Разговараше со граѓаните за проблемите и притисоците од владејачката гарнитура  со кои се соочуваат во овој рурален крај од Македонија, особено за иселувањето на младите и економската бесперспективност.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство