ШЕСТИ КОНГРЕС НА НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА – НСДП

25 март, 2024

СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ ДОБИ НЕДВОСМИСЛЕНА ПОДДРШКА ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДСТЕЛ НА ДРЖАВАТА!


УТВРДЕНИ КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРАТЕНИЦИ ОД НСДП:
1️ МИКИ МИЛКОВСКИ-Изборна единица 2
2️ ГОРАН МИСОВСКИ-Изборна единица 3
3️ СОЊА МИРАКОВСКА-Изборна единица 4

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство