САШКО СТЕФАНОВСКИ НОВ-СТАР ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОО НА НСДП КОЧАНИ

29 декември, 2015

Фотогалерија од Изборната конференција на ОО на НСДП-Кочани

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство