РЕВОЛУЦИОНЕР.МК: ТОНИ КИРОВСКИ МЕЃУ НАЈАКТИВНИТИ ОПОЗИЦИСКИ СОВЕТНИЦИ ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

23 август, 2015

Според прилогот на новинарот Зоран Милошоски во порталот Револуционер.мк од 23 Август 2015 година за „ангажираноста“ на советниците во Општина Прилеп, Тони Кировски, член на Советот на Општина Прилеп од НСДП е меѓу најактивните членови на Советот, што може да се види по бројот на дискусиите, репликите и процедурално.

kiroski

Тони Кировски, член на Совет на општина Прилеп од НСДП

ПРИЛОГ ЗА АНГАЖИРАНОСТА НА СОВЕТНИЦИТЕ ВО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство