РЕГИОНАЛНА СРЕДБА СО ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 3

25 септември, 2022
На 23 септември 2022 година,  во 18 часот во Штип се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица 3️⃣, за подготовка на Изборните конференции за избор на нови раководства во ОО.
На регионалната средба освен претставниците на ОО присуствуваа и претседателот Горан Мисовски, потпретседателот Зоран Маневски, генералниот секретар Мики Милковски, организацискиот секретар Венцо Вуинов и секретарот за меѓународна соработка Марјан Дамјановски и членовите на Извршниот одбор од ИЕ3️⃣.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство