РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1

28 септември, 2022

На 27 септември 2022 година,  во 18 часот во седиштето на НСДП се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица 1, за подготовка на Изборните конференции за избор на нови раководства.

На регионалната средба освен претставниците на ОО присуствуваа и претседателот Горан Мисовски, потпретседателката Соња Мираковска, генералниот секретар Мики Милковски, секретарот за меѓународна соработка Марјан Дамјановски, членовите на Извршниот одбор од ИЕ1 и советниците во општините од овој регион.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство