РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ГОСТИВАР, ТЕТОВО, БРВЕНИЦА, ЈЕГУНОВЦЕ И ВРАПЧИШТЕ

21 октомври, 2016

Фотогалерија од регионалната средба на општинските организации на НСДП од изборната единица број 6 во Гостивар

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство