РАКОВОДСТВОТО НА ОО НСДП БИТОЛА ПРИСУТНО НА ТРИБИНАТА „ПОВЕЌЕ ЗА СИТЕ“

25 декември, 2023

На 20.12.2023 година во салата на Центарот за култура во Битола се одржа трибина во преполната сала на тема “Повеќе за сите!” организирана од СДСМ, на која главен говорник беше премиерот и претседател на СДСМ Димитар Ковачевски.


На трибината присуствуваше највисоко раководство на ОО НСДП Битола, претседателот Филип Ивановски, претседателот на ОЖ Гордана Сековска, потпретседателот на НСДП Драги Крстев, членот на ИО на НСДП Зоран Ѓоргиев заедно со членовите на НСДП Битола.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство