ПРВОМАЈСКИ МАРШ 2012

1 мај, 2012

DSC_8909 DSC_8911 DSC_8914 DSC_8920 DSC_8922 DSC_8926 DSC_8929 DSC_8932 DSC_8935 DSC_8937 DSC_8938 DSC_8940 DSC_8947 DSC_8950 DSC_8951 DSC_8953 DSC_8954 DSC_8960 DSC_8963

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство