ПРОМОЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ИЗБОРЕН ШТАБ НА СДСМ ВО ИЗБОРНА ЕДИНИЦА БРОЈ 5

18 март, 2024

Претседателката на НСДП Охрид, Милена Грозданоска, заедно со членовите на централниот и извршниот одбор од Охрид, Благоја Грозданоски, Илија Нестороски и Петар Грозданоски присуствиваа на отворање на промотивен Регионален изборен штаб за ИЕ.5 на Европската коалиција предводена од СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија во Охрид.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство