Презентација на кандидатите за пратеници – ИЕ 5 во НСДП – Битола

7 април, 2014

Презентација на кандидатите за пратеници – ИЕ 5 во НСДП – Битола, Васко Ковачевски носителот на листата за пратеници и кандидатот од НСДП, Зоран Георгиев

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство