Претседателот Петковски во „Слободна зона“ со Георги Коритаров на ТВ Европа на тема: Има ли социјалдемократско решение за проблемите меѓу Софија и Скопје?

5 мај, 2020

Тито Петковски – претседател на НСДП и поранешен председател на македонскиот парламент ги коментира односите меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија.

Линк до емисијата тука: Има ли социалдемократическо решение за проблемите между София и Скопие?

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство