ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ВО ПОСЕТА НА КУМАНОВО

7 октомври, 2015

Претседателот на НСДП, Тито Петковски, во салата на Советот на општина Куманово оствари работна средба со членови и симпатизери на НСДП.

Повеќе за посетата прочитајте од сторијата на веб-порталот www.kumanovonews.com

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство