ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НСДП ВО БИТОЛА

18 ноември, 2016

Фотогалерија од посетата на претседателот на НСДП, Тито Петковски, на општинската организација на НСДП во Битола

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство