ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОО НА НСДП-КИЧЕВО

20 октомври, 2015

Претседателот на НСДП, Тито Петковски, во просториите на Општинската организација на НСДП во Кичево оствари работна средба со членови и симпатизери и разговараше за актуелните политички случувања во државата и во градот Кичево, исто така пренесе насоки за делување на НСДП во идниот период.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство