ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ НА СРЕДБА СО РАКОВОДСТВОТО НА НСДП-ТЕТОВО

8 октомври, 2015

Претседателот Петковски во Тетово се сретна со раководството на НСДП Тетово за да поразговара за актуелните политички случувања во државата и во градот Тетово, како и да пренесе насоки за делување на НСДП во идниот период.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство