ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ НА СРЕДБА КАЈ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО ЏАФЕРИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА “ИЛИНДЕН“

1 август, 2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари средба со поранешните претседатели на Собранието, Стојан Андов и Тито Петковски, по повод 2 Август, Денот на Републиката.

Претседателот Џафери планира ваквите средби со поранешни претседатели на Собранието да прераснат во традиција.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство