ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НСДП – НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ГОРАН МИСОВСКИ, НА ШЕСТИОТ КОНГРЕС НА ПАРТИЈАТА ДОДЕЛИ ПЛАКЕТА ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ НА ДУШАН СТОЈАНОВИЌ

25 март, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski на Шестиот Конгрес на партијата додели плакета на НСДП за особени заслуги на Душан Стојановиќ, еден многу значаен човек за промоцијата на НСДП во почетоците, кој беше специјален гостин на Конгресот.

Тој е доктор за политички маркетинг, човек познат на Балканот и пошироко, ја водеше ПР кампањана на НСДП за парламентарните избори во 2006 година.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство