Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија – Горан Мисовски, како потпретседател на Собранието, официјално го отвори 53. Фестивал “Илинденски денови” во Битола

28 јули, 2023
 
На отворањето на Фестивалот, присуствуваа и претседателот на ОО НСДП Битола Филип Ивановски и секретарот на ОО НСДП – Битола Ема Симјановска.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство