ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НСДП МИСОВСКИ СО ПОДДРШКА ЗА КАНДИДАТУРАТА НА ПЕНДАРОВСКИ

4 март, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски во подрачната единица на Министерството за правда во општина Центар се потпиша за поддршка на кандидатурата на актуелниот претседател на државата Стево Пендаровски за втор претседателски мандат.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство