ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ СО ОСТАНАТОТО РАКОВОДСТВО НА ПАРТИЈАТА, ПРИСУСТВУВАА НА ОТВАРАЊЕТО НА РЕГИОНАЛЕН ИЗБОРЕН ШТАБ НА СДСМ И ЕВРОПСКАТА КОАЛИЦИЈА ВО КУМАНОВО

19 март, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски заедно со генералниот секретар и шеф на ЦИШ Мики Милковски, потпретседателите Соња Мираковска и Зоран Маневски, заменикот шеф на ЦИШ Зоран Георѓијев, претседателката на Организацијата на жените на НСДП Фросина Стевановиќ, претседателот на НСДП Куманово, Благојче Јаќимовиќ членовите и симпатизерите на општинската организација присуствуваа на отворањето на Централен изборен штаб на СДСМ и Европската коалиција во Куманово.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство