ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ СЕ ОБРАТИ НА ПРОСЛАВАТА ПО ПОВОД “20 ГОДИШНИНАТА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА И ВОДНИ УСЛУГИ”

29 септември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија, Горан Мисовски како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија се обрати на прославата по повод: “20 годишнината од формирањето на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги”!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство