Претседателот Мисовски присуствуваше на приемот организиран во чест на роденденот на Кралот Чарлс III

14 јуни, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski, како потпретседател на Собранието на 🇲🇰, присуствуваше на приемот организиран во чест на роденденот на Кралот Чарлс III.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство