ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА СВЕЧЕНОСТ ЗА ДОДЕЧУВАЊЕ НА МЕДАЛ ЗА ЗАСЛУГИ

10 октомври, 2022

Претседателот Мисовски како потпретседател на Собранието присуствуваше на церемонијата на доделување на Медал за заслуги за Република Северна Македонија од страна на претседателот на државата Стево Пендаровски

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство