ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 30 ГОДИНИ NDI ВО МАКЕДОНИЈА

16 септември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски, по повод Денот на демократијата присуствуваше на одбележувањето на 30 години на NDI во Македонија.

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство