ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА ГОДИШНИОТ ПРИЕМ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РСМ

22 декември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски присуствуваше на приемот на новинарите акредитирани во Собрание на Република Северна Македонија на покана на претседателот г.Талат Џафери.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство