ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ, КАКО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО НА РСМ, УЧЕСТВУВАШЕ НА РАМАЗАНСКАТА ВЕЧЕРА ОРГАНИЗИРАНА ОД СТРАНА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО

19 март, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски , како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија присуствуваше на Ифтарска вечера која традиционално ја организира претседателот на Собранието.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство