ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ КАКО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО НА РСМ, НА СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СУДОТ ЗА РЕВИЗИЈА НА РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЈА

7 март, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија, Горан Мисовски, како потпретседател на Собранието оствари средба со претседателката на Судот на ревизија на Република Словенија, Јана Ахчин и главниот државен ревизор во Република Северна Македонија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство