ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ, КАКО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО ГИ ПОЗДРАВИ ПРИСУТНИТЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНОТО СОБРАНИЕ НА ОБСЕ

30 ноември, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски, како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија ги поздрави и им посака добредојде на учесниците на состанокот на Парламентарното собрание на ОБСЕ.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство