ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ И ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА МИРАКОВСКА НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ

18 март, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски, како потпретседател на Собрание на Република Северна Македонија, заедно со колешката Соња Мираковска, на покана на градоначалникот на општина Струмица присустни на Струмичкиот карневал.

Честитки за градоначалникот Костадин Костадинов за одличната организација!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство