ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ И ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ ПРИСУСТВУВАА НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА „ГОДИНА НА ЕВРОПСКИ МОЖНОСТИ“

24 јануари, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски заедно со генералниот секретар Мики Милковски присуствуваа на отворањето на дводневната конференција „Година на европски можности“ во организација на Владата на Република Северна Македонија.

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство