ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГОРАН МИСОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ВАШИНГТОН

3 април, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собранието на Република Северна Македонија се обрати на ,,Summit for Democracy” 2023, Washington D.C.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство