ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ОО НА НСДП – ГРОЗДАНОВСКА, СО ЧЛЕНОВИ НА СОВЕТОТ ПОЛОЖИЈА ЦВЕЌЕ НА ПОВЕЌЕ СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА ВО ОХРИД

12 октомври, 2023

Милена Гроздановска претседателка на ОО на НСДП Охрид и член на Советот на општина Охрид од НСДП – Нова социјалдемократска партија дел од делегацијата на Советот која положи цвеќе на повеќе спомен обележја во Охрид во чест на Денот на народното востание “11 Октомври”.

Честит “11 Октомври”

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство