ПРЕТАСЕДАТЕЛОТ НА НСДП ГОРАН МИСОВСКИ ЈА ПРЕДВОДЕШЕ СОБРАНИСКАТА ДЕЛЕГАЦИЈА НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 152 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

5 февруари, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собранието на РСМ ја предводеше делегацијата по повод одбележувањето на 152 години од раѓањето на македонскиот великан Гоце Делчев во црквата Св.Спас во Скопје.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство