ПРАТЕНИЦИТЕ ОД НСДП ЗАЕДНО СО КОАЛИЦИОНИТЕ ПАРТНЕРИ СИ ПОДНЕСОА ОСТАВКИ

28 мај, 2014

ПРАТЕНИЦИТЕ ОД НСДП ЗАЕДНО СО КОАЛИЦИОНИТЕ ПАРТНЕРИ ОД ЗДРУЖЕНАТА ОПОЗИЦИЈА СИ ПОДНЕСОА ОСТАВКИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

НЕМА УЧЕСТВУВАЊЕ ВО ПАРЛАМЕНТ ШТО НЕ Е ОДРАЗ НА ВИСТИНСКАТА ВОЛЈА НА ГРАЃАНИТЕ, НИТУ НЕКОЈ МОЖЕ ДА ВЛИЈАЕ НА ОВОЈ СТАВ НА ОПОЗИЦИЈАТА.

СО ОВОЈ ЧИН СЕ ПОЧИТУВА ОДЛУКАТА ДОНЕСЕНА ОД ОРГАНИТЕ И ТЕЛАТА НА ПАРТИИТЕ И СЕ ПОТВРДУВА ЦВРСТАТА ОПРЕДЕЛЕНОСТ НА СДСМ И НА КОАЛИЦИСКИТЕ ПАРТНЕРИ ЗА НЕПРИФАЌАЊЕ НА МАНДАТИТЕ.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство