Пратениците на СДСМ, НСДП и коалиционите партнери ја поднесоа кандидатурата на Стево Пендаровски

13 март, 2014

goran oliver

goran oliver stevo

goran stevo

sonja stevo

tito zaev stevo

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство