ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РСМ – МИСОВСКИ И ЗАМЕНИК ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР – МИЛКОВСКИ НА СРЕДБА СО УЧЕСНИЦИТЕ НА ШКОЛАТА ЗА ПОЛИТИКИ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКИОТ ЦЕНТАР

2 октомври, 2023

Учесниците на третиот модул на Школата за политики од Претседателскиот центар за политичко образование го посетија Собрание на Република Северна Македонија, каде се запознаа со работата на законодавниот дом и одржаа средба со Горан Мисовски , потпретседател на Собранието, Вероник Улман, Амбасадорка на Швајцарија и Мики Милковски, заменик генерален секретар на Собранието.

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство