Потпретседателот на Собранието г.Мисовски положи свежо цвеќе во знак на почит и сеќавање на жртвите од катастрофалниот земјотрес во Скопје во 1963 година

26 јули, 2020

Горан Мисовски, потпретседател на Собранието на РСМ ја предводеше делегацијата на положување цвеќе по повод 57 години од катастрофалниот земјотрес во Скопје во 1963 година!


НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство