Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во ИЕ.1 Горан Мисовски во Сопиште на средби со граѓани

27 јуни, 2020

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во ИЕ.1 Горан Мисовски во Сопиште на средби со граѓани

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство