ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ МАНЕВСКИ ДЕЛ ОД ВЛАДИНАТА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО БРИСЕЛ

19 јули, 2022

Потпретседателот на НСДП и заменик министер за економија, Зоран Маневски, дел од делегацијата на Владата на Република Северна Македонија во Брисел на почетокот на преговорите со Европската Унија 🇪🇺🇲🇰🎊🔝💯

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство