Потпретседателката на НСДП Соња Мираковска и претседателката на ОО на НСДП Ѓорче Петров Маја Стојковска, положија цвеќиња на спомениците на АСНОМ, Никола Карев и Методија Андонов Ченто, како и на тврдината Кале во Скопје.

3 август, 2023
Делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија во состав потпретседателката на НСДП Sonja Mirakovska и Маја Стојковска претседателка на ОО на НСДП Ѓорче Петров положи цвеќиња на споменикот на АСНОМ, споменикот на Никола Карев и споменикот на Методија Андонов Ченто, како и на тврдината Кале во Скопје по повод “2-ри Август Илинден – Денот на Републиката”
🇲🇰 Нека ни е честит и вековит Илинден!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство