ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА НСДП – НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА, МИРАКОВСКА НА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА : ЕМАНЦИПАЦИЈА И ЕДНАКВОСТ НА ЖЕНИТЕ ВО ПОЛИТИКАТА

29 март, 2024

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска учествуваше на панел дискусија организирана од Институт за социјална демократија „Прогрес“ на тема: Предизвиците на говорот на омраза: Еманципација и еднаквост на жените во политиката

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство