ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА – НСДП, СОЊА МИРАКОВСКА ГОСТУВАШЕ ВО ДЕБАТНАТА ЕМИСИЈА „САМО ВИСТИНА“ НА КАНАЛ 5 ТВ

7 март, 2024

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска во дебатната емисија “Само вистина” на КАНАЛ5 ТВ

Линкот од целата емисија тука


НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство