ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА МИРАКОВСКА ВО ИНТЕРВЈУ ЗА „ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО“ ЗА ДОПОЛНИТЕ И ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА МАТИЧНА ЕВИДЕНЦИЈА

26 јануари, 2024

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска како претседателка на комисијата за политички систем, гостинка во утринската програма “Здраво Македонијо” на Канал5 ТВ.

Интервјуто може да го погледнете тука:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство