Поддршка за хероите на новото време: Медицински работници, чувари на редот, земјоделци, тутунари…

5 јули, 2020

Прилеп е гордост на Македонија од кога сме тука. Од античката Стибера преку Волкашин и Марко Крале до град херој во НОБ.

Но сега е ново време кое си има свои херои. Медицински работници, чувари на редот, земјоделци, тутунари…. Тие се хероите на кои нашата влада ќе им ја даде целата поддршка. И тоа од се срце.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство