ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, ПАРТИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП НА ГРОБОТ НА ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ, КИРО ГЛИГОРОВ

8 септември, 2014

По повод Денот на независноста партиска делегација на НСДП положи свежо цвеќе на гробот на првиот претседател на независна Македонија, Киро Глигоров, исто така учествуваше на традиционалниот пикник “Три круши” организиран од СДСМ, во општина Кисела Вода.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство