ПЕТТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

18 септември, 2023

ПЕТТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП – Нова социјалдемократска партија


Во саботата на 16 септември 2023 година, во Хотел ДРИМ – Струга, се одржа петтата седница на Центранлиот Одбор на НСДП- Нова социјалдемократска партија.

Членовите на Централниот одбор ги разгледуваа следните точки:
1. Разгледување на актуелната политичка соатојба во државата;
2️. Разгледување на Извештаи за работа на избраните и именувани функционери од НСДП;
3. Кадровски и организациски прашања.

СИЛНО И ЧЕСНО❗️

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство