ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД РАНКОВЦЕ СО ПОДРШКА ЗА ПЕНДАРОВСКИ

8 април, 2014

Советникот од НСДП во Советот на општина Ранковце, Мики Милковски и Шефот на Општинскиот штаб на СДСМ и коалиционите партнери, Робрт Прокоповски посетија повеќе пензионери. Дел од нив изјавуваа дека ќе дадат подршка за избор на нов Претседател и нова Влада, затоа што инфлацијата и поскапувањето на основните намирници за живот им ја намалува вредноста на пензиите, немаат реална вредност, тешко се истерува од 5ти до 5ти. Мора да има промена, доста им беше осум години!-истакнуваа пензионерите.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство