ПЕНДАРОВСКИ: За многу години Велигден

21 април, 2014

На сите Велигден да ни донесе добро здравје, духовен мир и општа благосостојба

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство