Пендаровски во Охрид и охридско

4 април, 2014

Оваа власт не нуди можности младите да останат овде. Сега имаме историска шанса да ги вратиме младите во нашата држава. Сега имаме историска шанса да ја вратиме државата на вистинскиот правец.


 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство